Vezetői székek

Az ügyvezetői székek elsősorban olyan irodákba ajánlottak, ahol a képi összhatás, az ergonómia és a funkcionalitás is kiemelt szempont. Ezen termékek célja a tökéletes kényelem biztosítása munka közben, valamint egy olyan, presztízst sugárzó megjelenés, mely tökéletes összhangban van a modern irodai környezettel.
A ChairPro nagy választékban kínál menedzseri székeket is, melyek kiváló minőségükkel, innovatív designnal és vonzó árakkal emelkednek ki a mezőnyből. Mivel a magas fokú kényelem biztosítása minden székünknél cél, termékeink egytől-egyik olyan kiváló minőségű anyagokból készülnek, mint például a természetes és környezetbarát bőr, vagy a modern, lélegző kárpit.
Az ergonomikus vezetői székek kialakításuk révén munka közben óvják az ön és a kollégái egészségét, hiszen megtalálhatóak bennük a korszerű derék- és csigolyatámaszték, az egyénileg állítható ülés és háttámla, a fej- és nyaktámasz, valamint a több irányba állítható karfa. Ezen tulajdonságoknak köszönhetően ügyvezetői székeink nem csak a hatékonyabb munkavégzéshez járulnak hozzá, de segítenek abban is, hogy a nap végén is kipihentnek érezhessük magunkat.

1-24-ig Össz.: 72

Csökkenő irány beállítása
Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-24-ig Össz.: 72

Csökkenő irány beállítása
Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3