Vendégszékek

Az első benyomás fontosságát nem lehet eléggé hangsúlyozni, különösen, ha cégük új ügyfeleiről van szó! Ezért fontosak a jó megjelenésű, kényelmes vendégszékek, melyek javítják az érzékelt környezet minőségét, valamint odafigyelést, stílust és szakmai hozzáértést kommunikálnak az ügyfelek felé.
Termékeinket úgy alkottuk meg, hogy ellenálljanak a mindennapos használatnak. A székek fém, fa és alumínium alapanyagok mellett, megfelelő módon kombinált, kiváló minőségű szövetkárpitból, természetes, környezetbarát bőrből, valamint háló és műanyag felhasználásával készültek. A hagyományos látogatószékeink különböző színválasztékban kaphatók, és olyan kifinomult designnal rendelkeznek, hogy még a legigényesebb irodákban is kiválóan festenek.
A ChairPro széles választékát kínálja a konferenciaszékeknek is. Ezek a könnyen elhelyezhető székek kiválóak kis és nagy konferenciatermek, de rögtönzött találkozók és szemináriumok helyiségeinek berendezésére is. Mivel ezeket a széktípusokat egymásba lehet helyezni, tárolásuk minimális helyet igényel, szükség esetén pedig azonnal beállíthatóak, elhelyezhetőek a kívánt formában.
A konferencia székeket gyakran használják táblával kombinálva, ami egyetemek, iskolák és képzési központok számára is remek választássá teszi őket.

1-24-ig Össz.: 72

Csökkenő irány beállítása
Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-24-ig Össz.: 72

Csökkenő irány beállítása
Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3