Fizetési információk
 

A webáruházból megrendelt termékekért többféle módon fizethet:

 

  • Fizetés utánvétellel

Amennyiben ezt a fizetési módot választja, a termék kifizetése a csomag kézbesítésekor esedékes, a szállítási díjjal és további költségekkel együtt.

 

  • Paypal-on keresztül 

Amennyiben hitelkártyával rendelkezik, fizethet a paypal rendszeren keresztül is. Fizetéskor automatikusan átirányítjuk a paypal.com oldalra. Ezt követően meg kell adnia felhasználónevét (e-mail cím), jelszavát, majd megerősíteni a fizetési szándékát, és visszatér a Chairpro.hu oldalra. A megrendelés akkor válik véglegessé, miután visszaigazolást kapott a Paypal-tól.

 

  • Online fizetés bankkártyával (POS terminál) 

Ha rendelkezik Paypal fiókkal, de online szeretné kifizetni a rendelést, akkor megteheti online fizetési rendszerünkön (POS terminál) keresztül is. Ehhez a következő típusú kártyák egyikével kell rendelkeznie: MasterCard, Maestro, Visa vagy Visa Electron.

Amennyiben ezt a fizetési módot választja, akkor átirányítjuk a PayPal virtuális terminálhoz, ahol meg kell adnia, melyik típusú kártyával kíván fizetni. Fizetés után automatikusan visszakerül a Chairpro oldalára. Ebben az esetben is akkor lesz érvényes a megrendelés, miután visszaigazolást kapott a virtuális termináltól.

 

  • Banki átutalásos fizetés

A megrendelését visszaigazoló e-mailben található fizetési információk között megtalálja a Chairpro Magyarország Kft bankszámlaszámát, ahová kérjük a megrendelés bruttó összegét átutalni. Kérjük, hogy tüntesse fel az utalás közleményében a megrendelés azonosítóját. Az összeg beérkezését követően indítjuk a megrendelést.