ChairPro

A Chairpro webáruházak nemzetközi hálózatát az OFFICE 1 Superstores International (www.office1international.com) indította útjára, amely 20 országban tölt be vezető szerepet az irodai termékek piacán.

A Chaipro célja, hogy a lehető legmagasabb minőségű székeket kínálja ügyfeleinek – kényelmesen és hatékonyan. Ennek érdekében akkreditált és hitelesített bútorgyártókkal dolgozik világszerte, melyek termékeire a szép design, a tartósság, változatos színek és anyagok, valamint tartós és praktikus szerkezetek jellemzőek továbbá nagyban épít a nemzetközi OFFICE1 által kiérlelt technológiai és ügyfélszolgálati know-howra már több országban is, úgy mint: Romániában, Bulgáriában, Spanyolországban, Csehországban, Hollandiban és a közelmúltban, Németországban, Ausztriában, Lengyelországban, Olaszországban és most már Magyarországon is.

A Chairpro hazai webáruházában olyan irodai székek széles választékát találja, melyek kiválóan alkalmasak a hosszúra nyúló munkaidő hatékony eltöltéséhez, valamint kényelmesen és egyszerűen rendelhetőek meg. A széles választék felöleli az igazgatói és menedzseri székeket, normál irodai székeket, várószékeket, tárgyalószékeket és speciális, ergonomikus székeket, de megtalálhatja nálunk az otthoni és éttermi használatra való székeket is. A funkcionalitás és kényelem ötvözetével a Chairpro székek kényelmes és egészséges ülést valamint kivételes élményt biztosítanak.

Nagy előnye Önnek, hogy a nálunk megrendelt termékek közvetlenül a gyártótól érkeznek egészen az ajtajához, kihagyva a drága közvetítőket.

A Chairpronál fontosnak tartjuk, hogy az érdeklődőket és a vásárlókat a legmagasabb szinten szolgáljuk ki. Biztosítani kívánjuk Önnek, hogy mind a kiszolgálás, mind a nálunk vásárolt székek kellemes testi-lelki élményt nyújtsanak és ezzel is hozzájáruljunk ahhoz, hogy a világot kényelmesebbnek, egészségesebbnek érezze, hiszen az ágyon kívül a szék az, amiben a legtöbb időnket töltjük életünk során. Válasszon tehát olyan széket, amely biztosítja Ön vagy kollégái jó közérzetét, egészségét, hatékony munkáját, amiben egyszerűen „Ülni jó!”.

ChairPro