Gyerek székek

Az alábbi menüpontban találhatja a gyermekeknek készített színes, ergonomikus székeinket. Gyermekeinknek figyelmét nehezebb fenntartani a fárasztó tanulás közben, mint például a felnőtteknek, ezért különösen fontos, hogy olyan a koncentrációt, így a tanulást elősegítő székben tudjanak huzamosabb időt eltölteni.
A gyerekek speciális igényeihez igazított székek annyival jobbak a hagyományos modellekhez képest, hogy alkalmazkodnak a gyermekek testi adottságaihoz, valamint magasságukhoz, így a szék gyakorlatilag együtt növekszik a gyerekkel, mindig éppen a megfelelő magasságot biztosítva.
Ezen okoknál fogva a ChairPro-nál vásárolt gyermekszékeket évekig lehet használni. Ha gyermek elérte felnőtt magasságát, a széket tovább használhatják fiatalabb testvérei.
A gyerekszékek nagyon kényelmesek, köszönhetően a puha ülő résznek, és a háttámla-párnáknak. A ChairPro gyermekszékek minden modellje színes és játékos, tele motívumokkal, és a gyerekek kedvenc rajzfilmfiguráival.
A ChairPro számos széket kínál tizenéveseknek és főiskolai hallgatóknak is. Ilyen például a Natura és a Zoom névre hallgató modellek, melyek designjuknak és funkcionalitásuknak köszönhetően az idősebb korosztály igényeit is kielégíti.

23 termék

Csökkenő irány beállítása

23 termék

Csökkenő irány beállítása