Ergonomikus székek

Az ergonómia a munkahelyi design tudománya. Célja, hogy optimalizálja a termelékenységet, és kényelmével csökkentse a dolgozó ember fáradtságát. Ebben a tekintetben az ergonómia és a termelékenység közvetlen kapcsolatban állnak.
A munkaerő egészségi állapota az egyik fő termelékenységi tényező. A hibás gépet meg lehet változtatni, vagy ki lehet javítani, de mi a helyzet az emberrel? Ha a hátgerinc megsérül, azt nem lehet egykönnyen megjavítani. Ezért minél jobb egy munkahely berendezése, annál nagyobb a hatékonyság. Ezáltal minden ergonomikus termékbe való befektetés költséget takarít meg.
Az emberi alakot lekövető ergonómia és design kialakítása igazi kihívás, hiszen minden ember különböző. Hiába kényelmes tehát egyvalakinek egy szék, az bizony sok más embernek nem lesz megfelelő. Ugyanazon oknál fogva kínálunk tehát több fajta méretű és kialakítású széket, amiért különböző méretű és kinézetű cipők vannak a boltok polcain. A megfelelő méret és kialakítás minden olyan terméknél kiemelten fontos, melyek naponta, órákon át használunk. Ez természetesen érvényes az irodai székekre is.
Bízunk benne, hogy a honlapunkon leírt információk segítenek Önnek kiválasztani az ideális széket.

1-24-ig Össz.: 111

Csökkenő irány beállítása
Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-24-ig Össz.: 111

Csökkenő irány beállítása
Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5