Beszállító gyártó cégeink sem voltak tétlenek a tervezőasztalok mellett az utóbbi időkben. Lassan megérkeznek a 2016-os modellek, amelyek folyamatosan kerülnek be a webáruház adatbázisába. Ezeket az újdonságokat ki fogjuk tenni a főoldalra, a kiemelt termékek közé. 

A korábbi évek hagyományos és kissé már befulladt designja után nagy örömmel nyugtáztuk, hogy az irodai belső terek hangulata is haladó szellemet fog sugározni a jövőben. Azt is láthattuk, hogy a háttámlák kiképzésekor nagyobb figyelmet kaptak az anatóimai és ergonomiai sajátosságok. A gerinc ívének követése jobb tartást eredményez, így a munkaállomás minden eddiginél jobban fogja őrizni az egészséget és a hatékony munkavégzést.

Szerencsére az árak sem szálltak el a végtelenbe - persze a jobbak így sem olcsóak. De ne feledjük a választáskor: a rossz minőség emléke sokkal tovább él (úgy 10 évig...) mint az alacsony ár miatt érzett rövidke öröm (kb. fél óra).

Egy jó szék jó befektetés a munkába az egészségbe! Havi 1000 Ft-ot minimum megér egy szék, annak teljes élettartamára vetítve.

Üdvözlettel és szép napot kívánva

a ChairPro Csapata