Új székek az igazi játékosok számára

Legtöbbünk több mint 10 órát tölt naponta ülő pozícióban. Ennek ismeretében nem engedhetjük meg magunknak, hogy ezt az időt alacsony minőségű székekben üljük végig. Az olcsó székek használata hosszú távon egészségtelen testtartáshoz és hátfájdalomhoz vezethet. A folyamatos üléssel járó probléma pedig a számítógépes játékok felhasználóit kiemelten érinti. Ennek megoldására jött létre a Sitness technológia, amely a mozgás szabadságát adja használójának ülés közben. A Sitness székek aktív ülést eredményezve edzik a hát izmait és járulnak hozzá a hátfájdalom megelőzéséhez.

Ismerd meg a Sitness technológia játékosoknak kifejlesztett modelljeit!

Racer RS és Racer BOB székek a legnagyobb játékosoknak!

Racer RS – A sportosság megtestesítője

A Sitness székek legújabb kollekcióját a modern sportautók belső designja inspirálta. Használója úgy érezheti magát, mintha valóban egy versenyautóban ülne. Így válik az ülés a Sitness technológiával tökéletes háromdimenziós élménnyé.

 

Racer BOB – Tökéletes társ a játékban

A Racer BOB tökéletes társ bármely gamer számára. Feltűnő kárpitozása, sportos formája és széles színválasztéka révén bármilyen szoba megfelelő tartozéka lehet. A Racer BOB képes mozgást vinni a folyamatosan ülő gamer közösség mindennapjaiba. Extra szórakozást és egészséges ülést nyújt minden játékosnak.

Megismernéd a tökéletes játékélményt? Látogass el bemutatótermünkbe és próbáld ki a Sitness Racer RS-t!