Igazán jónak tartjuk az irányvonalat az Antaresnél, a hazai irodaszék-piac piacvezető gyártójánál. A korábbi évek hagyományos formatervezési vonalát megtörve egy izgalmas koncepció született. Az Ergohuman vonalat értelmezi újra és helyezi XXI. századi, modern kontextusba az Ergohuman Lady elnevezésű szék. Kellemes, könnyed megjelenésű, de az Ergohuman székeknél megszokott robosztussággal szintén jellemezhető. Örülünk nagyon, hogy a ChairPro az elsők között mutathatja be ezt a terméket.

Meghirdetésre került az Ergohuman Plus nevű modell is. Mi itt leginkább a híres Transformers filmekre gondoltunk először, amikor megpillantottuk az első képeket. Szeretnénk élvezni az ergonomia minden vívmányát benne üldögélve, fekve, pihenve, tespedve - te jó ég! Mennyi mindent lehet ebben a székben ülve csinálni a munka mellett!

Hölgyeim és Uraim! Ideje az Antares irodai székgyártóra másként gondolni ezek után! Most nagy akció is van még pár hétig: ú.n. bevezető ár. Hajrá-hajrá, a jó szék, jó befektetés a hatékonyságba, a munka örömébe!

 Ergohuman Lady irodai forgószék

Üdvözlettel és kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánva, 

A ChairPro Csapata