Bemutatjuk a Dauphin X-Code nevű széket. Egy székesfehérvári vállalkozás ügyvezetője rendelte a minap narancssárga, új-zélandi gyapjú kárpittal, fehér háttámlával. Mi nagyon szívesen kipróbálnánk ezt a széket, ha csak egy percre is (természetesen nem fogjuk felbontani a csomagot, mikor megérkezik összeszerelve Németországból, de nagyon nehéz lesz megállni!)

Ebben a gyönyörű és formatervezett irodai székben ülve minden bizonnyal jobban megy a napi munka, a hatékony munkavégzés miatt használója kevésbé ideges, így az egész vállalkozás is eredményesebb lehet! Nem győzzük elégszer hangsúlyozni, hogy a jó szék nem csupán dekoráció, hanem a munkafolyamatok hatékonyságát (és az egészséget) jelentősen befolyásoló tényező. Egy jó munkahelyen az irodai és vezetői széknek egyaránt biztosítania kell az ergonómiát, azaz a munkafolyamatnak megfelelő testtartást.

A minőségi szék egy jó befektetés az értékteremtésbe és az egészség megőrzésébe!

A Dauphin egy német cég, mely irodai és otthoni bútorok gyártásával foglalkozik, nevét az innováció és az ergonomikus ülés fémjelzi. Optimális megoldásokat nyújt az irodai és otthoni munkához, de konferenciatermek és recepciók számára is. Fő célja, hogy megteremtse az egészséges és harmonikus környezetet. A Dauphin, Trend Office, Tüco, Bosse, Dauphin Home, Sectio Aurea független márkák mind a Dauphin Human Design csoport tagjai, melyek tökéletesen egészítik ki egymást, és jó cégarculatot képeznek – a cég ezért kitüntetett gyártó Európa szerte.