Olvasónk kipróbálta és bevált! Tegyen a derekához egy felcsavart pulóvert!

Nem akarunk magunk ellen beszélni, de tényleg remekül működik, ha már a főnök nem hajlandó beruházni egy normális háttámlájú, ergonomikus székbe. 

 Egy olvasónk az egyik Karácsonyra kapott, kevésbé szép pulóvert feltekerte és a dereka valamint a szék háttámlája közé tette. Állítása szerint "megváltozott" az élete és nem hitte volna, hogy egy ilyen "gagyi" megoldás is ilyen nagyszerű tud lenni. 

Mi is kipróbáltuk itt az irodában és tényleg! A gerinc természetes S alakjának (lordózis) megtartásában nagy segítség egy összetekert pulóver. Érezhetően nem feszülnek a csigolyák, nem préselődnek a porcok, nem fáradnak az alsó hátizmok. Gerincsérv elodázva vagy 20 évvel. (Az ülő munka nem vicc, akkor inkább szórólapozás).

Mindenki tegyen meg magáért és a hátgerince egészségéért ennyit! Az irodai székben ülve töltjük életünk jelentős részét. Nem múlik el nyomtalanul, ha a derekunk folyton kipréselődik, a székben ülve szinte összeroskadunk. Ez a megoldás nem kerül semmibe és mégis hatásos. Kérjük próbálja ki! (Aztán vegyen tőlünk egy jó széket, mert ez a beruházás tényleg meghálálja). 

A blogbejegyzést író személy lumbágós és fiatal (35...) kora ellenére újabban derékproblémákkal küszködik. Ne jusson sorsára! :)

Szép napot,

A ChairPro csapata