Egy héten át teszteltük azt a négy irodai széket, amikkel hamarosan Önök is találkozhatnak. Három irodai forgószékhez és egy tárgyalószékhez volt szerencsénk az elmúlt 1-2 hét folyamán. A kínában gyártott székekre először gyanakodtunk, de kipróbálás után már bátran merjük ajánlani:

- kezdő cégeknek (az áruk miatt)

- vékony-átlagos testalkatú embereknek (a szélességük miatt)

irodai forgószékek

Én egyébként 185 cm magas vagyok és 78 kg, mondhatni atletikus-átlagos alkattal. Testesnek semmiképp nem vagyok nevezhető. Írom ezt azért, hogy legyen viszonyítási alap ezeknél a székeknél - én elfértem benne. 

Hogy mennyire volt kényelmes? Őszintén megvallva ültem már kényelmesebb székben, ennek ellenére egyáltalán nem ment a munka rovására. Feszesen tarott, segített rákoncentrálni az előttem tornyosuló feladatok megoldásában. Nem akartam felugrálni a székből, tartotta a hátam (ez talán a legfontosabb), így csökkentett funkcionalitása ellenére ergonomikusnak találtam a munkámhoz.

Senki ne várjon tőlük nagy csodát, ennek ellenére korrekt, jó kis székek ezek! Takarékos megoldás, amikor minden fillér és porckorong számít. Ár-érték-arány nagyon stimmel.

Króm vázas tárgyalószék

Nehezen tudom mihez hasonlítani. Mint egy Suzuki, ami 4 liter fogyaszt, tudunk vele parkolóhelyet találni és elintézhetjük apró-cseprő dolgainkat. Jó választásnak tartjuk, különben nem is vennénk be a kínálatba.

Mindenkinek jó munkát és szép hetet kíván: a ChairPro csapata.