Ma egy különösen népszerű termékről írunk, az Antares Ergohuman székéről (megj.: a cikk írásakor már fél éve mi adjuk legolcsóbban ezt az irodai széket, ráadásul ingyenes házhozszállítással!) 

 

Kényelem és ergonómia

Az Ergohumant úgy tervezték, hogy úgy illeszkedjen a testfelépítéshez, mint egy második bőr. Ez az iroda vezetői szék az abszolút kedvenc azok között, akik hátfájásra panaszkodtak vagy gerincsérülésük volt. Gyakran esik a választás erre a modellre, ha nyolc óránál is több időt kell leülni.

 

Jellemzők

A funkcionalitás tekintetében az Ergohuman az egyik legsokoldalúbb szék. Az állíthatósági tartomány mennyiségében és mértékében lepipálja a többi hasonló kategóriájú széket.

Részletesen

  • Karfa magasságán túl előre-hátra, de még kifelé is állítható így az alkaroknak bármely pozitúra esetén megfelelő támasza
  • a fejtámasz magasságán túl még billenthető is
  • beépített deréktámasz az alsó hátszakasz megtámasztására
  • a háttámla dőlésszöge a billentő zárral rögzíthető az önnek kényelmes pozícióban, a teljesen egyenes testtartástól a mélyen hátradöntöttig
  • a háttámla magasságával állítható a deréktámasz is
  • ülésmagasság és ülésmélység beállítás
  • a háttámla döntése közben a szék által kifejtett ellenállási erő is változtatható (nagyobb súlyú embereknek erősebb, könnyebbeknek a gyengébb erő a kényelmes)

 

Design és tartósság

Bár az Ergohuman nem a legvonzóbb megjelenésű szék a piacon, szinte biztosan mondhatjuk, hogy az egyik legtartósabb. Nehéz, stabil, jól megépített továbbá megfelelően szellős, ami megakadályozza az izzadást. Más székekben ez gyakran előfordul. Sok szék tulajdonos esküszik a székre tartósságára, külön kiemelve, hogy az eltelt évek igénybevétele ellenére nem látták rajta az elhasználódás jeleit. (Megj: a karfák teteje attól kophat, ha betolják az asztal alá és az asztal pereme lehorzsolja a kényelmes, puha műbőr felületet.)

Az irodai székek sokaságából az Ergohuman messze kiemelkedik.  A tökéletességre törekedtek a kényelem terén. Az Ergohuman irodai szék kiemelkedő módon támasztja meg a hátat, nyakat és a gerincet egészséges pozícióban tartja azoknál akik egész nap ülő munkát kényszerülnek végezni.

Az Ergohuman nyújtja a legszélesebb körű állíthatósági funkciókat, ami lehetővé teszi, hogy minden porcikánk kényelmesen lazuljon el a mesh háló ölelésében. Vezetői székek között ez az egyik legjobb választás!

Jellemzően gyors szállítási határidővel tudjuk hozni a széket, de érdeklődjön a részletek felől az ügyfélszolgálaton az info@chairpro.hu címen.