Korábban már olvashattatok irodai széktesztelésünkről blogunkon, az akkor tapasztalt pozitív eredmények következményeképp pedig örömmel jelenthetjük be, hogy végre webáruházunkba is megérkeztek az ECOSIT irodai székek.

ecosit-szekek-chairpro

Mit érdemes tudni az ECOSIT irodai székekről?

Ezek a székek kifejezetten az induló vagy már befutott kis- és középvállalkozásoknak lettek kifejlesztve, akik számára fontos, hogy munkatársaik megfelelő irodai székekben üljenek, azonban az ár-érték arányt is szem előtt tartják.

Az ECOSIT irodai székek tekinthetők a tökéletes választásnak, hiszen megfizethető, jó minőségű irodai bútoraik megfelelő alapot teremtenek egy sikeres vállalkozás beindításához.

A gyártók és a Chairpro csapata is tudja, hogy egy vállalkozás működtetéséhez és a hatékony munkához elengedhetetlen a megfelelő környezet megléte, amelynek egyik kulcs eleme a kényelmes és egészséges szék. Az ECOSIT irodai székek pedig megfelelnek ezeknek az igényeknek!

Ízléses, modern designjukkal jól illenek minden irodai környezetbe, ár-érték aránya pedig minden szempontból kimagasló.

Szeretné felszerelni irodáját már ma? Beszállítónk állandó magyarországi raktárkészletének köszönhetően gyorsan és 1 év (tárgyaló székeinkre pedig 3 év) garancia mellett kérje egyedi ajánlatainkat vagy rendelje meg székeinket most!