A ChairPro Péntek nagy leárazási akciója után felvetődik a kérdés: olcsóbb vagy drágább széket érdemes vásárolni? Ha gyorsan szeretnénk megválaszolni a kérdést, akkor azt mondanánk, hogy nem is az ára, inkább a kialakítás és funkcionalitás a döntő főleg ha alkalmi vétel útján olcsóbban is hozzá lehet jutni.

Szinte naponta telefonálnak nekünk tanácsot kérve, hogy három vagy négy szék közül melyiket válasszák. Természetesen az árat is nézik ilyenkor és ilyenkor napokig eltart a tépelődés a minőség-design-ár háromszögében. A magyar fizetések sajnálatos szintje miatt ez teljességgel érthető. Nem mindegy, hogy 60 vagy 80 ezer forint kiadással jár egy szék megvásárlása.

Viszont ne feledjük soha: a rossz minőség emléke sokkal tovább él, mint az alacsony ár felett érzett rövidke öröm. Egy szék 10 évig is bírja (normál testsúlyú felhasználó alatt, napi 8 órás munkaidő mellett). Egy 80 ezer forintos szék esetében ez évente 8000 Ft. 240 munkanappal számolva napi 33 Ft. Egy 60 ezres szék napi 25 Ft-ba kerül. Tehát 8 Ft a különbség naponta. Tegyük fel a kérdést magunknak ilyen formán: megér-e napi 8-16-32 Ft többlet ráfordítást, hogy kényelmesen, zsibbadás nélkül, hát- és derékfájás nélkül töltsük életünk jelentős, ébren töltött részét? Ha így vesszük egy jó szék bizony életünk egyik legjobban megtérülő befektetése. Az ergonomia biztosította kényelem, a design által biztosított harmonikus környezet minden érzékszervünknek pihentető és a munkánkat hatékonyan támogató.

Gratulálunk a pénteki akció szemfüles megrendelőinek, akik igazán remek formatervezésű székeket vásároltak meg alkalmi áron. Kívánjuk, hogy sok örömüket leljék a szép deignban és mindennapi munkájukat hatékonyan és észrevétlenül támogassák.

A jó szék jó befektetés!

Kellemes hetet kíván a ChairPro csapata - az irodai forgószékek professzionális beszállítója.