Egy hetes kísérletem végéhez érkeztem - és jelentem: folytatom! Történt ugyanis egy hete, hogy megelégelve a derékfájdalmaimat és a lumbágóval járó gyötrelmeket, az egyik Karácsonyra kapott vastag pulóveremet összetekertem és a derekam valamint az irodai forgószék háttámlája közé tettem. Egy pillanat múlva már éreztem (de tényleg, ez most nem költői túlzás), hogy a világ megváltozik és a munka is kezd jól esni. Egy hét után a derekamat támasztó alsó hátizmok végre ellazultak, a derekam már többé nem préselődött ki, így a porcok sem kapták meg a természetellenes terhelést, amit az ülés okoz. 

Odáig mennék a kijelentéssel, hogy mindenki, aki irodai ülő munkát végez és nincs rendes, anatómiailag formázott széke deréktámasszal az próbálja meg, hogy a feltekert pulóver módszerével megtámasztja háta alsó részét munka közben. Pihentető, kényelmes, egészséges - és most, hogy péntek van, még egy kemény hét után sem érzem elhasználva magam. Készen állok a hétvégi, aktív pihenésre.

Remélem a Velencei-tó jege még bírni fogja, hogy a székben töltött időt kiegyensúlyozzam egy kis korcsolyázással.

Kedves Olvasó! Te aki, idáig eljutottál az olvasásban, megérdemled, hogy megosszak Veled egy titkos információt! Február közepén óriási akció lesz a ChairPro-nál, de csak egyetlen napig! Érdemes vissza-vissza nézni az oldalunkra vagy felhívni ügyfélszolgálatunkat!

Mindenkinek szép napot kívánunk!

A ChairPro csapata

"A jó szék jó befektetés!"