8 Termék

Csökkenő irány beállítása

Hamarosan új beszállítóval bővülünk és ennek eredményeként megjelenik 4 új, kifejezetten olcsó irodai szék a palettában.

Teljes cikk >>

Labdaszékből ne a kicsit!

2016.04.25. 4:53

Korábbi blog posztunkban említettem egy reklámcég kereskedelmi igazgatóját, aki elhoztam nekem kiróbálásra az általa használt labdaszéket. Tapasztalatimat olvashatják az alábbiakban.

Teljes cikk >>

Vannak furcsaságok

2016.03.29. 5:35

Néhány évet eltöltve az irdoai székek mesébe illő világában, néha tényleg mesébe illő székekkel találkozik az ember. Ezt a képet az Alíz utcában lőttem egy irodaház várócsarnokában.

Teljes cikk >>

Új Antares székek a láthatáron! Nagyon meglepődtünk az Antares új formatervezési irányvonalán. Persze jó értelemben véve.

Teljes cikk >>

Február 19-én, pénteken minden Leyform terméket 25% kedvezménnyel kínálunk!

Teljes cikk >>

Folytatjuk az egészséges irodai testtartásról és ülésről szóló cikkünket.


Ha szeretnél ezeken az egyszerű trükkökön túl komolyabban is foglalkozni a munkahelyi és otthoni egészségeddel, nézz szét a testtartásjavító székeink között!

Teljes cikk >>

Fogadjunk, hogy most is előregörnyedve olvasod ezt a cikket az irodai székeden ülve! Aggodalomra semmi ok, ezzel mindenki így van – azonban kutatások bizonyítják, hogy a rossz testtartás a hangulatod romlásához, fáradtsághoz és a keringési problémákhoz vezethet. Mindez hosszú ideig történő üléssel párosítva komoly egészségügyi problémákhoz vezethet.

Ha irodai munkád van, nem könnyű elkerülni az ücsörgés és a görnyedtség csapdáit, azonban egy sor apró lépéssel könnyedén javíthatsz a testtartásodon.

Teljes cikk >>

Egy irodai szék átlag 6 éves élettartama során napi 22 Ft különbség van egy 15 és egy 50 ezer forintos szék között. Ez nem egészen egy percnyi munkaidőnek megfelelő bérköltség, azonban egy jó székben ülve a hatékonyságjavulás akár órákban is mérhető.

Teljes cikk >>
-->