Kedves Látogatóink!

2016. február 19-én inden Leyform termékünkre - igazgatói és irodai székekre, asztalokra és minden irodabútorra 25% kedvezményt biztosítunk!

Ez még akkor is igaz, ha a technika ördöge nem alszik és véletlenül a teljes árat mutatja az oldal, illetőleg ha a rendelést visszaigazoló emailben is a teljes összeg látszana!  A díjbekérőt a kedvezményes áron fogjuk kiállítani minden rendelésre vonatkozóan.

Az óriási érdeklődésre való tekintettel kérjük türelmüket. Írhatnak nekünk az info@chairpro.hu számon és hívhatnak is bennünket a megadott telefonszámokon. Aki jelzi emailben vásárlási szándékát pénteken, az mindenképpen megkapja a a kedvezményt. Ráér tehát a székekkel kapcsolatban egyeztetni - pl. a kárpitválasztékot és a szállítási határidőt (ami kb. 3-4 hét).

A Leyform nem csak kényelmes, de nagyon elegáns és stílusos székeket gyárt, amelyek az iroda méltó díszei. Jobb lesz bemenni a munkahelyre, jobban fog menni a munka!

Várunk mindenkit szeretettel és előre is elnézést, ha nem bírnánk a rohamot. Az oldal látogatottsága a sokszorosára emelkedett a szokásosnak az elmúlt napokban.

Üdvözlettel,

a ChairPro csapata