Az Antares márka forgalmazóiként lehetőségünk volt első kézből megismerni a székipar legújabb fejlesztését, a szabályozható keménységű üléspárnákat és tesztelhettük a márka legújabb székeit.

Anteres újdonságok

A szabályozható keménységű üléspárnák (Energy Free Comfort – EFC) megalkotásának célja a napi 8 órát ülő emberek egészségesebb ülésének elérése volt. A világpiacon elsőként az Antares minőségi székeiben érhető el ez a speciális fejlesztés, amellyel az ülőfelület még inkább testre szabhatóvá válik.

A találmány környezetbarát, külső energiaforrást nem igényel! A felfedezés középpontjában a székek kényelmét döntően meghatározó alkotóelem, a habszivacs párna áll. Normál körülmények között a habszivacsot levegő tölti ki, amely a nyomás hatására eltávozik a szivacs cellái közül. Az új megoldásnak köszönhetően a szivacs köré egy légzáró burkolat került és rá egy szelep, amely segítségével szabályozható a szivacsban lévő levegő mennyisége és ezáltal a párna keménysége. Így a párna tehát képes alkalmazkodni a felhasználó igényeihez. Az ülés még kényelmesebbé válik hosszabb távon is, a felhasználó pedig sokkal inkább magáénak érezheti a székét. Csapatunknak is maximálisan elnyerte tetszését!

Emellett a ChairPro csapatának lehetősége adódott kipróbálni a webshopunkban is elérhető Antares márka legújabb közép- és felső kategóriájú ergonomikus székeit. Teszteltük az Ergohuman Plust, amely notebook- és lábtartóval is fel van szerelve, valamint a kifejezetten nőknek készült Ergohuman Lady-t, amely Ergohuman bestseller termékünk női párja. Továbbá megismerhettük az Antares egyik kiemelkedően jó ár-érték arányával rendelkező székét, amely a HUFO fantázianevet viseli, és amely alkalmas napi 7-10 órányi kényelmes ülőmunka végzésére is. Az Antares ezen termékei valóban új szintre emelik a mindennapi ülőmunka élményét.

Termékeink kipróbálhatók új bemutatótermünkben Budapesten a Hungária Malomudvarban! (Pontos címünk 1095 Budapest, Soroksári út 48-54. 10. épület 2. emelet 206.)