A megfelelő szék növeli a munkahelyi hatékonyságot és nem hagyja, hogy már egy-két óra elteltével fáradtan, előre görnyedjünk székünkben, ahonnan már csak szabadulni szeretnénk. Ezért fontos, hogy az irodai vagy otthoni munkához minden tekintetben kényelmes széket válasszon magának, kollégáinak, beosztottjainak.

Keresse az ergonomikus elemeket!


A munkahelyi hatékonyságot biztosító szék kifinomult ülőszerkezettel bír, ezért egyénileg állítható, így munkahelyi környezetnek megfelelő tartást biztosít felhasználója számára.  A jó szék  ismérve a könnyen állítható ülésmagasság, ezzel lehet beállítani az asztallaphoz leginkább alkalmas magasságot. Az ülőlap mélységének állításával a lábaira nehezedő feszültséget csökkenti, így nyugodt, pihentető pozícióban végezheti munkáját. Válasszon párnázott ülő - és hátlappal rendelkező darabot a hosszú ideig tartó, kényelmes ülés érdekében!

TIPP: Amennyiben úgy érzi, hogy lába ülés közben lóg - azaz nem ér le a talajra, - használjon lábtartót, vagy tegyen alájuk egy telefonkönyvet. A lógó lábak visszeresedést, a lábfejek vizesedését, rossz keringést és esetenként súlyos trombózist is okozhatnak.  
Üdvözlettel,

A ChairPro csapata