Ügyeljen gyermeke egészségére!


Számos gerincbetegség jellemzően gyermek- illetve serdülőkorban alakul ki és komoly problémákhoz vezethet. A megfelelő odafigyeléssel megelőzhetjük ezek kialakulását.  A gyermekek egészséges fejlődéséhez hozzájárul a megfelelő lábbeli, a jó minőségű matrac, a kényelmes szék és a hozzáillő asztal, hiszen a cipőt majdnem egész nap viseli, az éjszakát átaludja a matracon és napi több órát tölt el az íróasztalnál.

 

Már gyermekkorban sok problémát okozhat a statikus ülés, ami a fejlődő szervezetre különösen veszélyes. A gerincproblémák mellett koncentrációs zavarokat is előidézhet. Ezek elkerülésére tökéletes megoldást kínálnak az egyik legnagyobb cseh bútorgyártó cég, a MAYER termékei.

 

Mikor általános iskolába mennek a gyerekek, alapvetően megváltozik az életmódjuk, hiszen az aktív, örökmozgó óvodai foglalkozásokat felváltja az iskolapad. Ebben az időszakban különösen fontos, hogy megfelelő körülményeket biztosítsunk gyermekeink számára. Az ergonomikus székek elősegítik a koncentrációt és jelentősen csökkentik a fáradságérzetet, ráadásul attól sem kell félnünk, hogy egy-két év alatt kinőnek a gondosan kiválasztott székből, hiszen a Mayer termékek együtt nőnek velük. Állítható magasságú termékeink már 4 éves kortól egészen fiatal felnőtt korig biztosítják az egészséges ülést, ráadásul a gyártó 5 év garanciát biztosít a kárpitozott részekre is.

 

A Mayer gyermekbútor gyártó nem csak a kényelmes székekre fordított különös figyelmet. Állítható méretű gyermekasztalaik óriási színválasztékban kaphatók. Az állítható magassága miatt alkalmas lehet mind az 1. osztályos, mind pedig az érettségiző diákok számára. A könnyen állítható, masszív és strapabíró asztalok hozzájárulnak gyermekeink tanulmányi sikereihez. 

Ha szeretne meggyőződni a Mayer termékek minőségéről és sokoldalúságáról látogasson el bemutatótermünkbe!
Próbálja ki a teljes szettet és tekintse meg a széles kárpitkínálatot!