Ergonomikus székek kicsiknek és nagyoknak   

Korábbi blogbejegyzésünkben olvashatták, hogy mennyire fontos a helyes testtartás, főleg gyermekkorban. Komoly betegségek forrása lehet a helytelen ülés, viszont megfelelő odafigyeléssel megelőzhetjük ezek kialakulását.

Ezúton szeretnénk bemutatni legújabb partnerünket, az Entelot. A lengyel gyártó cég gyermek és ifjúsági bútorok gyártásával indult, de mára a felnőtt irodaszék piacra is betört Good Chair termékeivel. A nemzetközi terjeszkedés során 2017 óta Ausztriában, Csehországban, Szlovákiában, Németországban és 2018-tól már Magyarországon, a Chairpro-nál is elérhetőek kiváló ár/érték aránnyal rendelkező ergonomikus termékeik.

A legsikeresebb újításuk az egyedi, cégek számára kialakított személyes logóval ellátott kárpitozás. A termékek tesztelésén és gyártásán kiváló szakemberek dolgoznak a legnagyobb odafigyeléssel.

 

Az Entelo irodai székek egyedi és letisztult külseje már önmagában különleges megjelenést kölcsönöz irodájának, viszont az egyedi logóval ellátott székeikkel egy magasabb szintre emelte a különleges megjelenés fogalmát.

Szeretné elkápráztatni ügyfeleit vagy üzleti partnereit?

Az első benyomás mindig nagyon sokat számít. Irodája profi megjelenésével már fél sikert arathat eredményes üzleti kapcsolatai kialakításában.

Kérjen ajánlatot az info@chairpro.hu e-mail címen ügyfélszolgálatunktól.

Intézményi megoldások

 

Az Entelo a kicsikre is gondolt. A gyermekek naponta átlagosan minimum 4-7 órát töltenek az iskolapadban. Komoly betegségek kialakulását előzhetjük meg, ha odafigyeléssel választjuk ki a tökéletes felszerelést, azonban nem csak a szülő tehet lépéseket a gyermekek egészségének megőrzése érdekében. Magánóvodák, családi napközik és gyermektáborok, kisebb közösségi termek berendezéséhez is ajánljuk az Entelo gyermekszékeit. A vidám színek és a különleges design már önmagában felkelti a gyerekek figyelmét. A termékek rendkívül praktikusak, könnyen tisztíthatóak. Székeik a PN-EN 1729-1: 2007, PN-EN 1335-2: 2009, PN-EN 1335-1: 2004, PN-EN 1335-2: 2009. szabványoknak megfelelnek, így bizonyítottan alkalmasak óvodai és iskolai használatra is.

A lengyel ergonomikus székgyártó szakemberei termékeik kialakítása során, nem csak az ergonómiára, hanem a mozgászavarok rehabilitációjára is hangsúlyt fektettek. A speciális forma erősíti a hát izomzatát és segít megelőzni a tartáshibák okozta betegségeket. Termékeik strapabíró, időtálló darabok és az egyedülálló gyártási technológia megnöveli a szék élettartamát, ráadásul teljes egészében újrahasznosítható anyagból készültek ezzel óvva a környezetünket.

Termékeik tökéletesek egy színes gyermeksarok kialakításához, legyen szó akár irodaházról, áruházról vagy akár bankról, az ergonomikus gyermekszékek megkönnyítik a szülők számára a gondtalan ügyintézést és vásárlást.

Érvek az Entelo Good Chair mellett

1. Háttámla konkáv-konvex formája – az ergonómiai és a mozgás rehabilitációs szakemberek szakértelmét kombinálva jött létre, mely segíti a gerinc helyes pozícionálását. A háttámla dőlésszöge (az EN 1729-1: 2007 szerint) mozgásra serkenti a gerincizmokat, megerősítve ezáltal a gerincet.

2.  Az ülés domború alakja – lehetővé teszi a lábak és a fenék helyes és természetes pozícióban történő elhelyezését.

3.  Rugalmas forma – a háttámla elősegíti az ún. dinamikus ülést, amely lehetővé teszi az izmok folyamatos működését, így elkerülhető a zsibbadás.

4. Áramvonalas forma - az ülés szélei le vannak kerekítve, így nagyobb biztonságot és kényelmet nyújt.

5. Robosztus kialakítás – az egyedülálló gyártási technológiának köszönhetően hosszabb élettartammal rendelkezik.