Korábbi blogbejegyzésünkben olvashatták, hogy mennyire fontos a helyes testtartás, főleg gyermekkorban. Komoly betegségek forrása lehet a helytelen testtartás, viszont megfelelő odafigyeléssel megelőzhetjük ezek kialakulását.

Ezúton szeretnénk bemutatni legújabb partnerünket, az Entelot. Egyik fő iránya az iskolai és az óvodai ergonomikus székek és asztalok gyártása. 

A gyermekek naponta átlagosan minimum 4-7 órát töltenek az iskolapadban, és nem mindegy, hogy milyen széken teszik ezt.

Entelo iskola padok székek

A lengyel székgyártó szakemberei termékeik kialakítása során, nem csak az ergonómiára, hanem a mozgászavarok rehabilitációjára is hangsúlyt fektettek. A speciális forma erősíti a hát izomzatát és segít megelőzni a tartáshibák okozta betegségeket. Termékeik strapabíró, időtálló darabok és az egyedülálló gyártási technológia megnöveli a szék élettartamát, ráadásul teljes egészében újrahasznosítható anyagból készültek ezzel óvva a környezetünket.

Az Entelo másik fő profilja az ergonomikus irodaszékek gyártása és az egyedi, cégek számára kialakított személyes logóval ellátott kárpitozás. A termékek tesztelésén és gyártásán kiváló szakemberek dolgoznak a legnagyobb odafigyeléssel.

Az Entelo irodai székek egyedi és letisztult külseje már önmagában különleges megjelenést kölcsönöz irodájának, viszont az egyedi logóval ellátott székeikkel egy magasabb szintre emelte a különleges megjelenés fogalmát. Szeretné elkápráztatni ügyfeleit vagy üzleti partnereit? Az első benyomás mindig nagyon sokat számít. Irodája profi megjelenésével már félsikert arathat eredményes üzleti kapcsolatai kialakításában.