A sztatikus elektromosság jelenségével nap mint nap találkozhatunk. Amikor megérintjük a kilincset vagy egy műszálas pulóvert hordó ismerősünket gyakran érzünk egy kellemetlen áramütést. Ez a sztatikus kisülés természetesen ránk nézve nem jelent veszélyt, legfeljebb kissé kellemetlen érzést okoz ez a csípés.

Bizonyos munkaköröket azonban lehetetlenség betölteni nem antisztatikus széken ülve. Tipikusan ilyen az elektronikai eszközök szerelésével, ellenőrzésével foglalkozó helyek, ahol elengedhetetlenül szükséges antisztatikus forgó széket beszerezni. A finom elektronikai eszközöket, félvezetőket a sztatikus elektromos kisülés egyenesen tönkreteszi! Az antisztatikus forgószékeknél a görgők és a kárpit speciális anyaga biztosítja, hogy nem töltődik fel sztatikus elektromossággal, így a kisülés nem teszi tönkre az érzékeny mikroelektronikai alkatrészeket, félvezetőket.

Az Antares 1043 ASYN Ergo antisztatikus széke ideális választás az ilyen munkahelyekre, hiszen nem csak az érzékeny alkatrészek épségét, de anatómiailag formázott háttámlája és ülőlapja kényelmet is biztosít.

 Jó munkát és jó egészséget kíván Önnek:

a ChairPro Csapata