Miért az Ergohuman a kedvenc székünk?


Az Ergohuman szék egyszerre garantálja az egészséget és a kényelmet, ami lássuk be nem egyszerű feladat. Épp ezért ennyire egyedülálló ez a termék az ergonomikus székek között. Népszerűségéhez az is hozzájárul, hogy remekül illeszkedik a legtöbb testalkathoz. Több gerincproblémával küzdő vásárlónk is ezt a modellt választotta irodájába a szék tesztelését követően. Bizonyítottan hosszú távú komfortot biztosít, így ideális azoknak, akik  napi 10-12 órát töltenek ülőmunkával.

 Ergohuman_line

Ha Ön is naponta több órát tölt a számítógép előtt vagy a papírmunka felett, akkor bizony fontos, hogy kényelmesen és helyes testtartással végezze munkáját. Így növelheti a munka hatékonyságát és minimalizálhatja a hosszútávú ülés negatív egészségügyi hatásait. Ehhez elengedhetetlen egy jó minőségű, kényelmes irodaszék, ezért hoztuk el Önnek az Ergohuman-t.

Arról, hogy háta se most, se 10 év múlva ne fájjon az önbeálló deréktámasz és a szinkron mechanika gondoskodik, úgy, hogy nem csorbítja a mozgás szabadságát. Akár hintázhat is vele és a rugó keménységét a saját súlyához igazíthatja a marokcsavar elfordításával.

Az Ergohuman szék már kinézetével is felhívja magára a figyelmet. Opcionálisan választható, hogy szövetkárpitozású legyen-e az ülőlap vagy a teljes felületet mesh háló fedje. A mesh kárpitozás nem csak egyedi és különleges látványt nyújt, hanem praktikus is, főleg nyáron. Amellett, hogy tökéletesen szellőzik az állóképessége is egyedülálló, sohasem fog kinyúlni.

 Ergo_icons

Az Ergohuman forgószék számos kényelmi funkcióval lett ellátva, ráadásul 3 év garancia jár hozzá. Ezek kezelése elég bonyolultnak tűnhet, viszont higgye el nem az. A teljes szék egy pontról vezérelhető, a mechanikát és más funkciókat bowdenek kötik össze. Tekintse meg a termékbemutató videót!

Ha mindez nem lenne elég, megismerkedhet az Ergohuman „nagytestvérével” az ERGOHUMAN PLUS vezetői székkel.  Ez az extra felszereltségű forgószék a notebooktartójával és a lábtartójával együtt még komfortosabbá teszi a munkával eltöltött időt. Természetesen a hölgyekről sem feledkeztünk meg, ha irodája környezetébe inkább a világos színek illenek, tekintse meg az ERGOHUMAN LADY-t.

Ergohuman_Lady_plus

Győződjön meg a fent leírtakról, jöjjön el bemutatótermükbe és tapasztalja meg Ergohuman nyújtotta kényelmet!

Bemutatoterem