1 - 10 termék, Összesen:57

Csökkenő irány beállítása
Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tovább bővítjük kínálatunkat, hogy bármilyen területen is dolgozzon, nálunk megtalálja a tökéletes széket.

Teljes cikk >>

Korábbi blogbejegyzésünkben olvashatták, hogy mennyire fontos a helyes testtartás, főleg gyermekkorban. Komoly betegségek forrása lehet a helytelen testtartás, viszont megfelelő odafigyeléssel megelőzhetjük ezek kialakulását.

Teljes cikk >>

Ügyeljen gyermeke egészségére!

Számos gerincbetegség jellemzően gyermek- illetve serdülőkorban alakul ki és komoly problémákhoz vezethet. A megfelelő odafigyeléssel megelőzhetjük ezek kialakulását.  A gyermekek egészséges fejlődéséhez hozzájárul a megfelelő lábbeli, a jó minőségű matrac, a kényelmes szék és a hozzáillő asztal, hiszen a cipőt majdnem egész nap viseli, az éjszakát átaludja a matracon és napi több órát tölt el az íróasztalnál. 

Teljes cikk >>

Idén februárban kezdődött az évenkénti egyszeri ingyenes lomtalanítás a fővárosban.

Ez remek lehetőség, hogy ingyen megszabaduljon elhasználódott bútoraitól, irodaszékétől. 

Teljes cikk >>

Miért az Ergohuman a kedvenc székünk?

Az Ergohuman szék egyszerre garantálja az egészséget és a kényelmet, ami lássuk be nem egyszerű feladat. Épp ezért ennyire egyedülálló ez a termék az ergonomikus székek között. Népszerűségéhez az is hozzájárul, hogy remekül illeszkedik a legtöbb testalkathoz. Több gerincproblémával küzdő vásárlónk is ezt a modellt választotta irodájába a szék tesztelését követően. Bizonyítottan hosszú távú komfortot biztosít, így ideális azoknak, akik  napi 10-12 órát töltenek ülőmunkával.

Teljes cikk >>

Legtöbbünk több mint 10 órát tölt naponta ülő pozícióban. Ennek ismeretében nem engedhetjük meg magunknak, hogy ezt az időt alacsony minőségű székekben üljük végig. Az olcsó székek használata hosszú távon egészségtelen testtartáshoz és hátfájdalomhoz vezethet. A folyamatos üléssel járó probléma pedig a számítógépes játékok felhasználóit kiemelten érinti. Ennek megoldására jött létre a Sitness technológia, amely a mozgás szabadságát adja használójának ülés közben. A Sitness székek aktív ülést eredményezve edzik a hát izmait és járulnak hozzá a hátfájdalom megelőzéséhez.

Teljes cikk >>

Az Antares márka forgalmazóiként lehetőségünk volt első kézből megismerni a székipar legújabb fejlesztését, a szabályozható keménységű üléspárnákat és tesztelhettük a márka legújabb székeit. Tudjatok meg többet blogbejegyzésünkből!

Teljes cikk >>

Szülőként mindannyian tudjuk, hogy gyermekünk egészsége a legfontosabb, ehhez pedig egészséges életmódra nevelésükkel (pl. sport, elegendő alvás és ergonomikus bútorok használata tanulás közben) elkerülhetők az olyan egészségügyi problémák, mint például a hátfájás, fáradtság vagy fejfájás. Azok a bútorok, melyek a gyerekekkel együtt „nőnek”, egészséges, vidám és tanulást ösztönző megoldást jelentenek számukra, valamint óvodás kortól egészen iskolás éveik befejezéséig végigkísérik fejlődésüket. 

Teljes cikk >>

Korábban már olvashattatok irodai széktesztelésünkről blogunkon, az akkor tapasztalt pozitív eredmények következményeképp pedig örömmel jelenthetjük be, hogy végre webáruházunkba is megérkeztek az ECOSIT székek. 

Teljes cikk >>

Napjainkban egyre több cég helyezi munkavállalóit ergonomikus székekbe. De nem csak egészségügyi okok miatt, a háttérben más indíttatások is felfedezhetőek, mint például az alkalmazottak megtartása, pályakezdők bevonzása.

Teljes cikk >>

1 - 10 termék, Összesen:57

Csökkenő irány beállítása
Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5