1 - 10 termék, Összesen:52

Csökkenő irány beállítása
Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Legtöbbünk több mint 10 órát tölt naponta ülő pozícióban. Ennek ismeretében nem engedhetjük meg magunknak, hogy ezt az időt alacsony minőségű székekben üljük végig. Az olcsó székek használata hosszú távon egészségtelen testtartáshoz és hátfájdalomhoz vezethet. A folyamatos üléssel járó probléma pedig a számítógépes játékok felhasználóit kiemelten érinti. Ennek megoldására jött létre a Sitness technológia, amely a mozgás szabadságát adja használójának ülés közben. A Sitness székek aktív ülést eredményezve edzik a hát izmait és járulnak hozzá a hátfájdalom megelőzéséhez.

Teljes cikk >>

Az Antares márka forgalmazóiként lehetőségünk volt első kézből megismerni a székipar legújabb fejlesztését, a szabályozható keménységű üléspárnákat és tesztelhettük a márka legújabb székeit. Tudjatok meg többet blogbejegyzésünkből!

Teljes cikk >>

Szülőként mindannyian tudjuk, hogy gyermekünk egészsége a legfontosabb, ehhez pedig egészséges életmódra nevelésükkel (pl. sport, elegendő alvás és ergonomikus bútorok használata tanulás közben) elkerülhetők az olyan egészségügyi problémák, mint például a hátfájás, fáradtság vagy fejfájás. Azok a bútorok, melyek a gyerekekkel együtt „nőnek”, egészséges, vidám és tanulást ösztönző megoldást jelentenek számukra, valamint óvodás kortól egészen iskolás éveik befejezéséig végigkísérik fejlődésüket. 

Teljes cikk >>

Korábban már olvashattatok irodai széktesztelésünkről blogunkon, az akkor tapasztalt pozitív eredmények következményeképp pedig örömmel jelenthetjük be, hogy végre webáruházunkba is megérkeztek az ECOSIT székek. 

Teljes cikk >>

Napjainkban egyre több cég helyezi munkavállalóit ergonomikus székekbe. De nem csak egészségügyi okok miatt, a háttérben más indíttatások is felfedezhetőek, mint például az alkalmazottak megtartása, pályakezdők bevonzása.

Teljes cikk >>

Ahol nincs légkondi, ott izzadás van. Hol izzadás van, ott a hálós szék a nyerő!

Teljes cikk >>

Hamarosan új beszállítóval bővülünk és ennek eredményeként megjelenik 4 új, kifejezetten olcsó irodai szék a palettában.

Teljes cikk >>

Labdaszékből ne a kicsit!

2016.04.25. 4:53

Korábbi blog posztunkban említettem egy reklámcég kereskedelmi igazgatóját, aki elhoztam nekem kiróbálásra az általa használt labdaszéket. Tapasztalatimat olvashatják az alábbiakban.

Teljes cikk >>

Rendszeresen bővül irodai szék választékunk! 

Teljes cikk >>

Kipróbáltuk, milyen összeszerelni egy Amstyle széket! Az IKEA-hoz képest lényegesen gyorsabb és egyszerűbb. Még egy közgazdásznak sem tartott 10 percnél tovább!

Teljes cikk >>

1 - 10 termék, Összesen:52

Csökkenő irány beállítása
Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5