1 - 10 termék, Összesen:51

Csökkenő irány beállítása
Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Az Antares márka forgalmazóiként lehetőségünk volt első kézből megismerni a székipar legújabb fejlesztését, a szabályozható keménységű üléspárnákat és tesztelhettük a márka legújabb székeit. Tudjatok meg többet blogbejegyzésünkből!

Teljes cikk >>

Szülőként mindannyian tudjuk, hogy gyermekünk egészsége a legfontosabb, ehhez pedig egészséges életmódra nevelésükkel (pl. sport, elegendő alvás és ergonomikus bútorok használata tanulás közben) elkerülhetők az olyan egészségügyi problémák, mint például a hátfájás, fáradtság vagy fejfájás. Azok a bútorok, melyek a gyerekekkel együtt „nőnek”, egészséges, vidám és tanulást ösztönző megoldást jelentenek számukra, valamint óvodás kortól egészen iskolás éveik befejezéséig végigkísérik fejlődésüket. 

Teljes cikk >>

Korábban már olvashattatok irodai széktesztelésünkről blogunkon, az akkor tapasztalt pozitív eredmények következményeképp pedig örömmel jelenthetjük be, hogy végre webáruházunkba is megérkeztek az ECOSIT székek. 

Teljes cikk >>

Napjainkban egyre több cég helyezi munkavállalóit ergonomikus székekbe. De nem csak egészségügyi okok miatt, a háttérben más indíttatások is felfedezhetőek, mint például az alkalmazottak megtartása, pályakezdők bevonzása.

Teljes cikk >>

Ahol nincs légkondi, ott izzadás van. Hol izzadás van, ott a hálós szék a nyerő!

Teljes cikk >>

Hamarosan új beszállítóval bővülünk és ennek eredményeként megjelenik 4 új, kifejezetten olcsó irodai szék a palettában.

Teljes cikk >>

Labdaszékből ne a kicsit!

2016.04.25. 4:53

Korábbi blog posztunkban említettem egy reklámcég kereskedelmi igazgatóját, aki elhoztam nekem kiróbálásra az általa használt labdaszéket. Tapasztalatimat olvashatják az alábbiakban.

Teljes cikk >>

Rendszeresen bővül irodai szék választékunk! 

Teljes cikk >>

Kipróbáltuk, milyen összeszerelni egy Amstyle széket! Az IKEA-hoz képest lényegesen gyorsabb és egyszerűbb. Még egy közgazdásznak sem tartott 10 percnél tovább!

Teljes cikk >>

Vannak furcsaságok

2016.03.29. 5:35

Néhány évet eltöltve az irdoai székek mesébe illő világában, néha tényleg mesébe illő székekkel találkozik az ember. Ezt a képet az Alíz utcában lőttem egy irodaház várócsarnokában.

Teljes cikk >>

1 - 10 termék, Összesen:51

Csökkenő irány beállítása
Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5